Klanten Vertellen

Rochelle van Eindhoven

Beoordeling: Uitstekend
Datum: 31-07-2015

“Geweldig”

Klanten vertellen:
Wij hebben nu onze droomkeuken met behulp van Frans kwakkenbos! Hij heeft ons enorm geholpen. Wij genieten iedere dag van de geweldig mooie keuken!! Bedankt Frans voor alles!

Bron: Feedback Company

Marcel Wassenaar

Beoordeling: Uitstekend
Datum: 13-07-2015

“Prettig contact, persoonlijke betrokkenheid en goede service.”

Klanten vertellen:
Het contact met Frans Kwakkenbos hebben we als zeer prettig ervaren, met grote persoonlijke betrokkenheid. Ze hebben ook de keuken geplaatst, dit werd uitgevoerd door Mark de Klein Keukenbouwers Plus. Ook dit was een zeer positieve ervaring.

Bron: Feedback Company

Fam. van Spaendonk

Beoordeling: Uitstekend
Datum: 06-07-2015

Met name de benadering door Frans Kwakkenbos is door ons als zeer prettig ervaren. Hij nam echt de tijd voor je en dacht ook gedurende het hele aankoopproces mee. En bovendien, hij kwam zijn afspraken na. Niet onbelangrijk!!! Zeker een aanrader om hier een keuken te kopen.”

Bron: Feedback Company

Fam. van Rooy

Beoordeling: Uitstekend
Datum: 06-05-2015

“Onze nieuwe keuken kiezen is een feestje geworden”

Klanten vertellen:
klantvriendelijk, geduldig en dan de goede keuze maken en dat dankzij het goede advies van Frans Kwakkenbos.

Bron: Feedback Company

Suzanne Vlug

Beoordeling: Uitstekend
Datum: 06-05-2015

“Goede, persoonlijke service.”

Klanten vertellen:
Wij zijn als eerste bij Frans Kwakkenbos geweest en hebben hier meteen onze zoektocht kunnen staken omdat we onze droomkeuken hadden gevonden. Na een fijn, persoonlijk gesprek hebben we de keuken meteen gekocht. Ook na de koop hebben we prettig contact gehad. Toen we de keuken hadden geïnstalleerd bleek dat er een oven was geleverd i.p.v. een combi magnetron. Na één telefoontje met Frans was het probleem meteen opgelost en mochten we het om komen ruilen in de showroom. Wij zijn erg tevreden.

Bron: Feedback Company

Casper en Reinie

Beoordeling: Uitstekend
Datum: 30-04-2015

“Dolgelukkig met droomkeuken”

Klanten vertellen:
Frans Kwakkenbos heeft voor ons de droomkeuken geschetst. Diezelfde dag mocht hij hem van ons bestellen. We hadden er gewoon een goed gevoel bij. Uiteindelijk geleverd en gemonteerd op de precies afgesproken datum, en geen haastklusje, secuur gezet. De vakman die hem zette wist waar hij mee bezig was, dacht mee en had zelf ideeen. Al met al een erg postieve ervaring.

Bron: Feedback Company

Fam. van Riel

Beoordeling: Goed
Datum: 15-04-2015

“Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe keuken.”

Klanten vertellen:
Voor ons nieuwbouwhuis hebben we bij Frans Kwakkenbos een keuken gekocht. Het is lastig om voor een nog niet bestaand huis goed in te kunnen schatten hoe de keuken er na plaatsing uit ziet. Frans Kwakkenbos heeft ons met tips en advies geholpen om onze wensen om te zetten in de keuken die we nu hebben. Wij zijn erg tevreden met de keuken.

Bron: Feedback Company

Dhr. Hol

Beoordeling: Goed
Datum: 14-04-2015

“Altijd vriendelijk ontvangen en een fijne persoonlijke benadering door Frans Kwakkenbos en collega’s, tevens een flexibele planningsafdeling. In alles staat de klant(wens) centraal.”

Klanten vertellen:
Na bezoeken aan verschillende keukenzaken, in september 2014 bij Grando Tilburg terecht gekomen. Daar werd ik door Frans Kwakkenbos en zijn collega’s vriendelijk ontvangen, met een uiterst persoonlijke benadering. Aangezien ik al langere tijd van plan was mijn keuken te vervangen, had ik al een duidelijk beeld van mijn wensen. Frans haakte hierbij makkelijk aan, en kwam met een aantal extra suggesties. Uiteindelijk ben ik blij dat Frans en Leendert de tijd hebben genomen, om met mij de onderhandelingen over de prijs na sluitingstijd voort te zetten. Ook de eerste weken na de koop, ben ik nog een aantal keren in de showroom geweest om de laatste punten op de “i” te zetten. Frans en Leendert maakten altijd tijd.
Enkele weken voor de geplande opleverweek heeft Frans weer contact met mij gezocht om af te stemmen of alle voorbereidingen nog op schema lagen. Enkele dagen later met de planner een definitieve datum vastgelegd (begin februari). De planning was vrij flexibel en probeerde zoveel als mogelijk rekening te houden met mijn wensen.
Na de levering en plaatsing van de keuken, had ik nog enkele aandachtspunten. Deze zijn vrijwel direct door Frans opgepakt. Enige minpuntje hierbij is dat de communicatie iets te wensen overliet, maar desalniettemin zijn de punten wel met zorg aangepakt en verholpen.
Kortom een positieve ervaring met Frans Kwakkenbos, zeker het aanbevelen waard!

BronFeedback Company

Advocatenbureau Stassen

Beoordeling: Uitstekend
Datum: 11-04-2015

“Beter dan ik had durven te hopen”

Klanten vertellen:
Op aanraden van een vriend van mij bij Grando in Tilburg terechtgekomen en daar ben ik welkom geheten en geholpen door Frans Kwakkenbos. Ik ben er twee keer geweest. De eerste keer heb ik met hulp van Frans de keuze gemaakt. Ik wist wel wat ik wilde, maar Frans weet steeds te verrassen als hij op voor- en nadelen wijst. Het ontwerp voor de keuken is meermaals in 3D uitgewerkt, wat toch wel een aanrader is als je goed wilt snappen wat je koopt. Bij de tweede afspraak hebben we nog kleine wijzigingen doorgevoerd. Je zou denken, daar gaat je overeengekomen scherpe prijs. Maar niets bleek minder waar. Aan de prijs werd niet getornd. Vervolgens werd de keuken met moderne apparatuur op locatie ingemeten zodat ook alles (vooral het blad) goed zou passen. De keuken werd in een dag geplaatst en past als een klok. Een afdekpaneel bleek tekort, maar ook dat werd meteen opgepakt en nageleverd. Frans heeft mij ook na de koop nog meermaals gebeld en mij is duidelijk dat het bij Grando om een tevreden klant gaat. Dat zou je in deze tijd bijna niet meer geloven. Ik ben dik tevreden.

Bron: Feedback Company

Fam. in ’t Groen

Beoordeling: Uitstekend
Datum:: 11-04-2015

“Grando Tilburg en Frans Kwakkenbos: een aanrader voor elke keukenkoper!”

Klanten vertellen:
Nadat we verschillende keukenshowrooms bezocht hadden kwamen wij bij Frans Kwakkenbos van Grando Tilburg. Een deskundige adviseur die goed naar onze wensen luisterde en uiteindelijk een mooi ontwerp maakte met een scherpe prijs. Zonder te dwingen om handtekeningen te zetten zoals andere keukenshowrooms met je proberen. Niet doen, gewoon naar Frans gaan in Tilburg. Het plaatsen van de keuken ging vervolgens ook geheel volgens afspraak. Frans zorgde ervoor dat alles op tijd geleverd werd en het bedrijf van Mark de Klein dat de montage verzorgde heeft alles prima uitgevoerd. Echte vakmensen! Vooraf bedenk je wat er allemaal mis kan gaan als je andere keukenverhalen hoort. Maar bij Frans en Mark ben je in goede handen: afspraak is afspraak en als er iets is lossen zij dat snel en vakkundig op. Een echte aanrader!

Bron: Feedback Company

Fam. van Iersel

Beoordeling: Uitstekend
Datum: 20-03-2015

“De samenwerking met Frans Kwakkenbos  was erg prettig van kennismaking tot en met nazorg.”

Klanten vertellen:
De kennis en ervaring die Frans in zijn werk legt, merken wij dagelijks! De posities van apparatuur en de afmetingen van de keuken zijn voor ons ideaal en we genieten ontzettend van onze droomkeuken. Het is niet alleen het uittekenen van een keuken, maar ook de gebruiksvriendelijkheid na montage. De vakkundige montageploeg maakt de afspraken welke er zijn gemaakt meer dan waar, Complimenten!

BronFeedback Company

Smits

Beoordeling: Goed
Datum: 16-03-2015

“Kundig, accuraat en transparant.”

Klanten vertellen:
Wij hebben bij Frans Kwakkenbos onze keuken gekocht en zijn zeer tevreden over de gang van zaken van begin tot eind. Een keurig bedrijf dat kundig, accuraat en transparant is. Een aanrader in keukenland!

Bron: Feedback Company

Fam. Oerlemans

Beoordeling: Goed

“Gastvrij ontvangen door Dhr. Kwakkenbos en Dhr. Oomen in het filiaal te Tilburg.”

Klanten vertellen:
Inmiddels is onze keuken geplaatst door Grando keukens in Tilburg zijn wij zeer tevreden. Het voortraject heeft ons doen beslissen om door te gaan met deze partij. We kreegen na het eerste gesprek al snel het idee dat er goed geluisterd werd en er was een gezellige ontspannen sfeer. Na de eerste adviezen en schetsen zowel op papier als op 3d ontvangen te hebben ben ik aan het werk gegaan. Tussentijdse wijzigen van de tekeningen was geen probleem en dit kon via mail geregeld worden.
Na het plaatsen van de order werd de planning opgestart en was er aan communicatie geen tekort.
Natuurlijk zijn er altijd wel puntjes die niet voorzien waren, maar deze werden professioneel oplost.

Bron: Feedback Company

Anoniem

Beoordeling: Uitstekend
Datum: 03-03-2015

“Zeer prettige ervaring en juiste afwikkeling.”

Klanten vertellen:
Na bezoek van andere keukenwinkels, waar ik helemaal gek van werd door het waardeloze en irritante personeel. Zijn wij via via gekomen bij Grando Tilburg. Wij zijn hier geholpen door Frans. Ik merkte al gelijk dat we hier wel serieus werden genomen wat bij andere zaken totaal niet het geval was. Frans heeft een vlotte babbel en neemt de tijd om dingen te bespreken en niet gelijk een keuken aan te smeren. Na een tijdje hadden wij onze ideale keuken op papier staan. We hebben niet gelijk gekocht maar we kregen ruim de tijd om er over na te denken. waar andere zaken 3 keer per dag belde met belachelijk voorstellen was dat hier totaal niet het geval. Na een week hebben wij onze keuken hier besteld. tijdens de levertijd zijn wij netjes op de hoogte gehouden van de levertijd. Toen de keuken er was hadden we een probleem met ons blad. Dit was verkeerd besteld door Grando. Wij hebben daarna een uitnodiging gehad om te gaan kijken na het blad met de keuze vinden jullie het niks dan komt er gewoon een nieuwe zoals jullie heb besteld hadden. Wij zijn gaan kijken en hebben toen toch gekozen voor het blad wat we in eerste instantie besteld hadden. Dit was geen enkel probleem dus gewoon super opgelost door Frans. in de juiste week waar we al netjes met een extern bedrijf een afspraak voor hadden gemaakt is de keuken geplaatst. Ook dit was gewoon goed door een hele nette vakman. Een keuken kopen is gewoon een hel omdat je overal en door iedereen word voor gelogen en met belachelijke offertes thuis komt. Als je dan een week wacht kun je hem voor de helft kopen. Bij Grando Tilburg heb ik nooit dit gevoel gehad en Frans heeft ons ook nooit dat gevoel gegeven en ons super geholpen. Normaal schrijf ik nooit recensies maar Frans heeft dit echt verdient. Ik kan iedereen dus aanraden om hier je keuken te kopen.

Bron: Feedback Company

Fam. Rombouts

Beoordeling: Uitstekend
Datum: 09-02-2015

“Frans kwakkenbos heeft ons zeer goed geholpen we zijn zeer tevreden hij heeft ons heel goed geholpen WILT U EEN BETROUWBARE VERKOPER DAN IS FRANS DAT HIJ KOMT ALTIJD ZIJN AFSPRAKEN NA DUS KOM GAUW NAAR TILBURG GRANDO FRANS BEDANKT”

Klanten vertellen:
MIJN KEUKEN STAAT ER HEEL MOOI BIJ PRISIES HOE WE HET HEBBEN AFGESPROKEN GOED VAK MENSEN WE ZIJN ZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER TEVREDEN TOPIE FRANS GA ZO DOOR

Bron: Feedback Company

Anoniem

Beoordeling: Goed
Datum: 09-12-2014

“Fijne keuken en goed contact”

Klanten vertellen:
Bij Frans Kwakkenbos heb ik onlangs een nieuwe keuken gekocht. Fijne zaak waar ik prima geholpen ben je kan rustig rondkijken, er worden vragen gesteld wat je belangrijk vindt, geeft goede tips, neemt de tijd. Ook de offerte was scherp en fair. Voor het monteren van de keuken werd keukenbouwersplus ingeschakeld, die netjes en hard werken. Ook een paar kleine dingen waar je achteraf tegen aan loopt wordt netjes opgelost. Een filiaal welke ik kan aanbevelen

Bron: Feedback Company

Anoniem

Beoordeling: Uitstekend
Datum: 29-11-2014
“In Tilburg mijn nieuwe keuken gekocht en GEWELDIG geholpen door Frans Kwakkenbos en Leendert Oomen.”
Klanten vertellen:
Ik wist wat ik wilde maar dank zij goede adviezen uiteindelijk een hoop bespaard.
Ben uiterst tevreden.

Anoniem

Beoordeling: Goed
Datum: 25-11-2014

“Een moeizame start maar een schitterend eindresultaat!”

Klanten vertellen:
Toen onze keuken is geleverd kwam er tijdens de montage naar voren dat er enkele dingen niet geleverd waren zoals wij dachten gekocht te hebben. Aangezien Frans Kwakkenbos van Grando Keukens Tilburg onze order heeft overgenomen van de verkoper waarbij wij de keuken hadden gekocht het bedrijf had verlaten en onze wensen en achteraf niet duidelijk op papier stonden had dhr. Kwakkenbos dit dus ook niet kunnen weten. Echter heeft hij vanaf het begin duidelijk de intentie genomen om alles naar onze wensen af te ronden en op te lossen. Dit hebben ze dan ook zeer netjes gedaan.

Anoniem

Beoordeling: Goed

“Frans Kwakkenbos  van Grando Tilburg keukens hebben ons goed advies gegeven met het uitkiezen van een nieuw aanrechtblad met toebehoren.”

Klanten vertellen:
Het advies was goed onderbouwd en kwam overeen met wat wij voor ogen hadden.

Bron: Feedback Company

Fam. de Rond

Beoordeling: Goed

“Mooie keuken, klantvriendelijke service.”

Klanten vertellen:
Al onze wensen konden worden verwerkt in het ontwerp. Duidelijke uitleg, flexibel contact.
‘Nazorg’ was prettig. Klein puntje van kritiek word direct opgelost. Totaal een prettig contact gehad met Frans Kwakkenbos!
Keuken is geheel naar wens, hier zijn we zeer tevreden over!

Bron: Feedback Company

Anoniem

Beoordeling: Uitstekend

We zijn geweldig geholpen door Frans kwakkenbos.  van de eerste tot de laatste dag was hij erbij betrokken bedankt

Klanten vertellen:
Frans wees ons ook op het klusteam dat altijd voor hun werk ook dat was heel goed geregeld.

Bron: Feedback Company

Fam. Borrani

Beoordeling: Uitstekend

“Mooie keuken, mooie apparatuur, goede prijs/kwalieteitsverhouding.”

Klanten vertellen:
Verkoper Frans een fijne gesprekspartner (ook de 4e keer nog steeds).

Bron: Feedback Company

 Jac Wijgerde

Beoordeling: Goed

“Zeer goed geholpen door Frans Kwakkenbos.

Klanten vertellen:
Goed meegedacht met het uitkiezen van de keuken, en de apparatuur.

Bron: Feedback Company

Fam. van de Pijll

Beoordeling: Uitstekend

“Flexibele en klantvriendelijke winkel.”

Klanten vertellen:
Verkoper Frans Kwakkenbos dacht voortdurend met ons mee, ook na het plaatsen van de bestelling. Gaf goede adviezen, ook over leveranciers van andere producten. Plaatsing van de keuken en apparatuur stipt op tijd door uitstekende vakman.

Bron: Feedback Company

M. van Erven

Beoordeling: Uitstekend

“Heel tevreden!”

Klanten vertellen:
Mijn keuken gekocht bij Grando Tilburg. Zeer goed geadviseerd door Frans Kwakkenbos die rustig de tijd neemt om dingen uit leggen en naar jouw wensen luistert. Persoonlijk vind ik dat heel belangrijk bij het kopen van een nieuwe keuken. Keuken is netjes geleverd en we hebben zelf de keuken gemonteerd. Er bleken alleen te weinig spotjes bij te zijn geleverd maar dat was na 1 telefoontje opgelost. Klantvriendelijkheid Is echt top! Dus al met al zeer tevreden.

Bron: Feedback Company

Fam. Jeunet

Beoordeling: Uitstekend

“Een grandioos mooie keuken samen ontworpen waardoor we een heel nieuw hebben, geheel naar onze verwachtingen!”

Klanten vertellen:
Samen met de verkoper hele proces van onze ideeën en wensen vertaald naar een mooie stijlvolle praktische keuken die onze woning heeft getransformeerd

Fam. Stienen

Beoordeling: Uitstekend

“Wij hebben de keuken gekocht bij Frans Kwakkenbos en wat de doorslag heeft gegeven is dat hij altijd bereikbaar is. Zelfs in de avond.”

Klanten vertellen:
Wij hebben het gehele proces als zeer prettig ervaren. Vooral Gerard de monteur van Mark de Klein was erg rustig en aardig. Prettige man. Zeker de moeite waard om bij Tilburg eens binnen te stappen.

Bron: Feedback Company

Maria Groothuis

Beoordeling: Uitstekend
Datum: 03-09-2014

“Deskundige begeleiding.”

Klanten vertellen:
Opvallend vond ik dat Frans Kwakkenbos ruim de tijd nam om het proces van besluitvorming te begeleiden.

Bron: Feedback Company

Fam. Mateijsen

Beoordeling: Uitstekend
Datum: 01-09-2014

“Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken die wij gekocht hebben bij Grando keukens in Tilburg bij verkoper Frans Kwakkenbos.”

Klanten vertellen:
Ze namen de tijd voor onze verlangens en de service was uitstekend.

Bron: Feedback Company

Mw. W. Korthagen

Beoordeling: Uitstekend
Datum: 17-08-2014

“Klantvriendelijkheid en kennis helemaal top!”

Klanten vertellen:
Na een tip van een kennis naar Grando keukens in Tilburg gegaan. Daar erg goed geholpen door Frans Kwakkenbos. Deze heeft ons de keuken verkocht en ons begeleid tot na de levering.
Per abuis was een verkeerde oven geleverd.. geen punt Frans loste het direct op.
Wij zijn erg tevreden en bevelen iedereen aan naar Grando keukens in Tilburg te gaan.

Bron: Feedback Company

M. Groeneveld

Beoordeling: Uitstekend
Datum: 17-08-2014

“Ik ben zeer tevreden over Grando keukens Tilburg, ik ben geholpen door Frans Kwakkenbos, die mij bij het uitzoeken van mijn nieuwe keuken rustig de tijd voor mijn keuze nam en hier ook over meedacht en met ideeen kwam.”

Klanten vertellen:
In het voortraject van het kiezen van de juiste keuken voor mij word rustig de tijd genomen zodat je geen overhaaste beslissingen neemt. Hierbij word meegedacht wat eventueel beter bij mij zou passen.
Verder was de monteur die mijn keuken kwam plaatsen netjes met monteren en was georganiseerd bezig. Toen de installatie klaar was liet hij verder ook geen rotzooi achter.
Ik vond het heel plezierig dat tijdens en ook nog na de installatie ik door Dhr. kwakkenbos gebeld werd of alles goed verliep en ik overal mee tevreden was na installatie.

BronFeedback Company

Fam. Smeulders

Beoordeling: Uitstekend
Datum: 15-08-2014

“Grando keukens is niet te omvatten in een zin, het is het totale pakket, de service, deskundigheid, ontvangst, en je als klant “thuis” voelen.”

Klanten vertellen:
Zeer vriendelijk en deskundig personeel in een rustige omgeving, uiteraard onder het genot van een kopje koffie.

Je kunt altijd binnenlopen met vragen en/of problemen.

Wij zijn van mening dat het tweede inventarisatie gesprek van groot belang is.
In dit gesprek worden de puntjes op de i gezet.

Over de plaatsing van de keuken worden duidelijke afspraken gemaakt via telefoon of mail en plaatsing is vlekkeloos verlopen. Deskundige monteur.

Enkele weken na plaatsing keuken is adviseur komen kijken naar het resultaat.
Dit is nu wat je noemt klantenbinding.

Wij zijn erg blij dat wij voor Grando keukens hebben gekozen en niet voor een of andere keukengigant.

Feedback Company