Projecten

BorraniFam. Borrani

Beoordeling: Uitstekend

“Mooie keuken, mooie apparatuur, goede prijs/kwalieteitsverhouding.”

Klanten vertellen:
Verkoper Frans een fijne gesprekspartner (ook de 4e keer nog steeds).

Bron: Feedback Company

 

van IerselFam. van Iersel

Beoordeling: Uitstekend
Datum: 20-03-2015


De samenwerking met Frans Kwakkenbos van Grando Tilburg was erg prettig van kennismaking tot en met nazorg.”

Klanten vertellen:
De kennis en ervaring die Frans in zijn werk legt, merken wij dagelijks! De posities van apparatuur en de afmetingen van de keuken zijn voor ons ideaal en we genieten ontzettend van onze droomkeuken. Het is niet alleen het uittekenen van een keuken, maar ook de gebruiksvriendelijkheid na montage. De vakkundige montageploeg maakt de afspraken welke er zijn gemaakt meer dan waar, Complimenten!

BronFeedback Company

de Ruijter 2

Fam. de Ruiter

“Uitstekend advies” Wij hebben onze nieuwe keuken gekocht bij Grando Tilburg en werden geadviseerd door Dhr.Kwakkenbos, uitstekend advies, een meedenker en zeer belangstellend. Omdat we zelf een aannemer wilden zoeken ontvingen we de volgende dag al de uitgewerkte tekeningen en foto’s. Uiteindelijk op advies van Grando in zee gegaan met Mark de Klein van Keukenbouwers Plus. Binnen 2 weken was de verbouwing rond volgens planning, harde werkers en perfecte aflevering. Dhr.Kwakkenbos kwam na oplevering zelf even kijken en gaf nog tips over het onderhouden van de keuken en de apparatuur. Ik kan uiteraard nog niets vermelden over de kwaliteit van de geïnstalleerde apparatuur. Uit recensies lees ik dat dit nogal eens te wensen kan over laten. Mijn inzien treft Grando dan geen blaam, een ieder weet dat de kwaliteit van producten achteruit gaat. Ik ben er van overtuigd dat Grando ook dan een passende oplossing heeft. Niets dan lof!

Bron: Quasa

Foto’s van de verbouwing bij familie de Ruiter:

ruiter-verbouwing2ruiter-verbouwingruiter-verbouwing5ruiter-verbouwing4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fam. in ’t Groenin t Groen

Beoordeling: Uitstekendin t Groen 4
Datum:: 11-04-2015in t Groen 3in t Groen 2

“Grando Tilburg en Frans Kwakkenbos: een aanrader voor elke keukenkoper!”

Klanten vertellen:
Nadat we verschillende keukenshowrooms bezocht hadden kwamen wij bij Frans Kwakkenbos van Grando Tilburg. Een deskundige adviseur die goed naar onze wensen luisterde en uiteindelijk een mooi ontwerp maakte met een scherpe prijs. Zonder te dwingen om handtekeningen te zetten zoals andere keukenshowrooms met je proberen. Niet doen, gewoon naar Frans gaan in Tilburg. Het plaatsen van de keuken ging vervolgens ook geheel volgens afspraak. Frans zorgde ervoor dat alles op tijd geleverd werd en het bedrijf van Mark de Klein dat de montage verzorgde heeft alles prima uitgevoerd. Echte vakmensen! Vooraf bedenk je wat er allemaal mis kan gaan als je andere keukenverhalen hoort. Maar bij Frans en Mark ben je in goede handen: afspraak is afspraak en als er iets is lossen zij dat snel en vakkundig op. Een echte aanrader!

Bron: Feedback Company

JeunetFam. Jeunet

Beoordeling: Uitstekend

“Een grandioos mooie keuken samen ontworpen waardoor we een heel nieuw hebben, geheel naar onze verwachtingen!”

Klanten vertellen:
Samen met de verkoper hele proces van onze ideeën en wensen vertaald naar een mooie stijlvolle praktische keuken die onze woning heeft getransformeerd

Bron: Feedback Company

 

Olieslager3Olieslager2Olieslager4Olieslager5

Suzanne Vlug


Beoordeling
: Uitstekend
Datum: 06-05-2015

“Goede, persoonlijke service.”

Klanten vertellen:
Wij zijn als eerste keukenwinkel in Tilburg geweest bij Frans Kwakkenbos en hebben hier meteen onze zoektocht kunnen staken omdat we onze droomkeuken hadden gevonden. Na een fijn, persoonlijk gesprek hebben we de keuken meteen gekocht. Ook na de koop hebben we prettig contact gehad. Toen we de keuken hadden geïnstalleerd bleek dat er een oven was geleverd i.p.v. een combi magnetron. Na één telefoontje met Frans was het probleem meteen opgelost en mochten we het om komen ruilen in de showroom. Wij zijn erg tevreden.

Bron: Feedback Company

StassenStassen2Stassen3

Advocatenbureau Stassen

Beoordeling: Uitstekend
Datum: 11-04-2015

“Beter dan ik had durven te hopen”

Klanten vertellen:
Op aanraden van een vriend van mij bij Grando in Tilburg terechtgekomen en daar ben ik welkom geheten en geholpen door Frans Kwakkenbos. Ik ben er twee keer geweest. De eerste keer heb ik met hulp van Frans de keuze gemaakt. Ik wist wel wat ik wilde, maar Frans weet steeds te verrassen als hij op voor- en nadelen wijst. Het ontwerp voor de keuken is meermaals in 3D uitgewerkt, wat toch wel een aanrader is als je goed wilt snappen wat je koopt. Bij de tweede afspraak hebben we nog kleine wijzigingen doorgevoerd. Je zou denken, daar gaat je overeengekomen scherpe prijs. Maar niets bleek minder waar. Aan de prijs werd niet getornd. Vervolgens werd de keuken met moderne apparatuur op locatie ingemeten zodat ook alles (vooral het blad) goed zou passen. De keuken werd in een dag geplaatst en past als een klok. Een afdekpaneel bleek tekort, maar ook dat werd meteen opgepakt en nageleverd. Frans heeft mij ook na de koop nog meermaals gebeld en mij is duidelijk dat het bij Grando om een tevreden klant gaat. Dat zou je in deze tijd bijna niet meer geloven. Ik ben dik tevreden.

Bron: Feedback Company

Hol 2

Dhr. Hol

Beoordeling: Goed
Datum: 14-04-2015

“Altijd vriendelijk ontvangen bij Grando Tilburg, fijne persoonlijke benadering door Frans Kwakkenbos en collega’s, tevens een flexibele planningsafdeling. In alles staat de klant(wens) centraal.”

Klanten vertellen:
Na bezoeken aan verschillende keukenzaken, in september 2014 bij Grando Tilburg terecht gekomen. Daar werd ik door Frans Kwakkenbos en zijn collega’s vriendelijk ontvangen, met een uiterst persoonlijke benadering. Aangezien ik al langere tijd van plan was mijn keuken te vervangen, had ik al een duidelijk beeld van mijn wensen. Frans haakte hierbij makkelijk aan, en kwam met een aantal extra suggesties. Uiteindelijk ben ik blij dat Frans en Leendert de tijd hebben genomen, om met mij de onderhandelingen over de prijs na sluitingstijd voort te zetten. Ook de eerste weken na de koop, ben ik nog een aantal keren in de showroom geweest om de laatste punten op de “i” te zetten. Frans en Leendert maakten altijd tijd.
Enkele weken voor de geplande opleverweek heeft Frans weer contact met mij gezocht om af te stemmen of alle voorbereidingen nog op schema lagen. Enkele dagen later met de planner een definitieve datum vastgelegd (begin februari). De planning was vrij flexibel en probeerde zoveel als mogelijk rekening te houden met mijn wensen.
Na de levering en plaatsing van de keuken, had ik nog enkele aandachtspunten. Deze zijn vrijwel direct door Frans opgepakt. Enige minpuntje hierbij is dat de communicatie iets te wensen overliet, maar desalniettemin zijn de punten wel met zorg aangepakt en verholpen.
Kortom een positieve ervaring met Grando Tilburg, zeker het aanbevelen waard!

BronFeedback Company

 

image5

Anoniem

Beoordeling: Uitstekend

We zijn geweldig geholpen door Frans kwakkenbos in het filiaal Tilbug van de eerste tot de laatste dag was hij erbij betrokken bedankt

Klanten vertellen:
Frans wees ons ook op het klusteam dat altijd voor hun werk ook dat was heel goed geregeld.

Bron: Feedback Company

 

 

 

image3Anoniem

“Na een tijdje allerlei keukenzaken binnengeweest te zijn zag ik bij Grando in Tilburg een mooie keuken. Er werd echt de tijd genomen om de keuken door te bespreken en er werd ook goed nagedacht over een efficiente indeling. Het plaatsen van de keuken ging ook netjes. Het resultaat is exact hetzelfde als op de 3D-tekeningen die ik eerder heb gekregen. Ik ben echt superblij met mijn nieuwe keuken en heb de samenwerking met Grando (Leendert en Frans hebben me geholpen) als prettig ervaren. Echt top!”

image1image4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

anoniem

Anoniem

Beoordeling: Goed

Een moeizame start maar een schitterend eindresultaat!!!

Klanten vertellen:
Toen onze keuken is geleverd kwam er tijdens de montage naar voren dat er enkele dingen niet geleverd waren zoals wij dachten gekocht te hebben. Aangezien Frans Kwakkenbos van Grando Keukens Tilburg onze order heeft overgenomen van de verkoper waarbij wij de keuken hadden gekocht het bedrijf had verlaten en onze wensen en achteraf niet duidelijk op papier stonden had dhr. Kwakkenbos dit dus ook niet kunnen weten. Echter heeft hij vanaf het begin duidelijk de intentie genomen om alles naar onze wensen af te ronden en op te lossen. Dit hebben ze dan ook zeer netjes gedaan.

 

rond3rond2

Fam. de Rond

Beoordeling: Goed

“Mooie keuken, klantvriendelijke service.”

Klanten vertellen:
Al onze wensen konden worden verwerkt in het ontwerp. Duidelijke uitleg, flexibel contact.
‘Nazorg’ was prettig. Klein puntje van kritiek word direct opgelost. Totaal een prettig contact gehad met Grando Tilburg!
Keuken is geheel naar wens, hier zijn we zeer tevreden over!

Bron: Feedback Company

wijgerdeJac Wijgerde

Beoordeling: Goed

“Zeer goed geholpen door Frans en Edwin vestiging Grando Keukens Tilburg.”

Klanten vertellen:
Goed meegedacht met het uitkiezen van de keuken, en de apparatuur.

Bron: Feedback Company

mathijsenFam. Mateijsen

Beoordeling: Uitstekend
Datum: 01-09-2014

“Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe keuken die wij gekocht hebben bij Grando keukens in Tilburg bij verkoper Frans Kwakkenbos.”

Klanten vertellen:
Ze namen de tijd voor onze verlangens en de service was uitstekend.

Bron: Feedback Company